ACCEPTABEL BRUG AF SPLITSHIFT 

København den 15.07.2020

Politik om acceptabel brug af Split Shift 

Velkommen til Split Shift fra Split Shift! 

Bemærk, at dette er en anden tjeneste end forbrugerversionen på Split Shift, og den er henvendt til organisationer. Det betyder, hvis du betjener vores tjeneste på en Split Shift eller på en enhed eller konto, udstedt til at undersøge din arbejdsgiver eller en anden organisation (din ” organisation “), så har denne organisation sandsynligvis sin egen politik, der omhandler din Split Shift, og din brug af tjenesten, skal derfor overholde denne politik. Kontakt din organisation, hvis du har nogen spørgsmål angående den førte politik.

For information om Split Shifts praksis, og for beskyttelse af personlige oplysninger henvises der til Split Shifts politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Ansvarlig brug af Split Shift 

Udover din organisations politik har vi valgt at skabe følgende regler, der kan 

bruges til at sikre den ansvarlige brug af vores tjenester. 

Når du får adgang til API’et til Split Shift, skal du overholde 

vores platformspolitik for Split Shift. Når du bruger Split Shift, må du ikke: 

Vi forbeholder os retten til at begrænse lignende adgang af tredjepart (f.eks. Ved at nulstille adgangstoken eller fjerne appeltilladelsen) når som helst, hvis vi mener, at sådan adgang har været eller vil blive misbrugt. 

overføre vira, malware eller andet ondsindet kode eller forudse andet, der kan skade, deaktivere, overbelaste eller forringe Split Shift eller andre tilknyttede systemer (f.eks. “benægtelse af service” -angreb eller styring af sidegengivelse eller andet Split Shift-funktionalitet). 

Bemærk også at Split Shift ikke er rettet mod børn, der er under 13 år, så 

hvis du er under 13 år, har du ikke tilladelse til at åbne eller anvende tjenesten/platformen.

Vores ansvar og din feedback 

Split Shift kan automatisk opdatere teknologier til at registrere børneporno 

eller andet ulovligt materiale, som vi med rimelighed vurderer, kan skade Split Shift, vores brugere eller tredjepart.

Vi kan (men er ikke forpligtet til) fjerne eller begrænse adgang til dine data eller inddrage dette, hvis vi mener, at det overtræder denne politik omkring acceptabel brug og din organisations virksomhedsaftale med Split Shift. Split Shift vil give dig eller din organisation rimeligt varsel om lignende handlinger, medmindre det forbudt og i strid med lovgivning. 

Du er altid velkommen til at komme med feedback om Split Shift, men bemærk, at vi kan gøre brug af dine kommentarer, eller foreslå formularer omkring forpligtelse eller kompensation til dig. 

Ikrafttrædelsesdato: 25. maj 2018