ACCEPTABEL BRUG AF SPLITSHIFT 

København den 15.07.2020

Politik om acceptabel brug af Splitshift 

Velkommen til Splitshift! 

Bemærk, at dette er en anden tjeneste end forbrugerversionen på Splitshift, og den er henvendt til organisationer. Det betyder, hvis du betjener vores tjeneste på en Splitshift eller på en enhed eller konto, udstedt til at undersøge din arbejdsgiver eller en anden organisation (din ” organisation “), så har denne organisation sandsynligvis sin egen politik, der omhandler din Splitshift, og din brug af tjenesten, skal derfor overholde denne politik. Kontakt din organisation, hvis du har nogen spørgsmål angående den førte politik.

For information om Splitshift’s praksis, og for beskyttelse af personlige oplysninger henvises der til Splitshift’s politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Ansvarlig brug af Splitshift

Udover din organisations politik har vi valgt at skabe følgende regler, der kan bruges til at sikre den ansvarlige brug af vores tjenester.


Når du får adgang til API’et til Splitshift, skal du overholde vores platformspolitik for Splitshift. Når du bruger Splitshift, må du ikke:

  • Skjule din identitet, udgive dig for at være en anden eller give et forkert billede af din tilknytning til en person eller enhed.
  • Deltage i aktiviteter, som udnytter, skader eller truer med at skade børn.
  • Oprette eller vise indhold, der er ulovligt, diskriminerende, skadeligt, svigagtigt, bedragerisk eller ærekrænkende, eller som promoverer eller opfordrer til vold, lovovertrædelse, selvbeskadigelse, spiseforstyrrelse eller stofmisbrug.
  • Overtræde love eller krænke Splitshift’s eller nogen tredjeparts rettigheder.
  • Interferere med den normale funktion af Splitshift eller en anden persons brug af Splitshift.
  • Åbne Splitshift eller andet tilknyttet indhold eller information gennem midler, der ikke er godkendt af Splitshift (herunder skrabning eller gennemsøgning), omgå adgangskontroller eller på anden måde få en autoriseret adgang til Split Shift eller tilknyttet systemansvarlig, adgangskoder eller konti.
  • Dele administratoradgangstokens med eller give lignende appadgangstilladelser til nogen tredjepart, som ikke er udtrykkeligt godkendt af Splitshift. Når du vælger at give en sådan administrator adgang via token eller appeltilladelse til at godkende tredjepart, må du kun give tredjeparten adgang til at se dine data eller indhente det i det omfang, det er nødvendigt at bruge det, som Splitshift har godkendt.
 

Vi forbeholder os retten til at begrænse lignende adgang af tredjepart (f.eks. Ved at nulstille adgangstoken eller fjerne appeltilladelsen) når som helst, hvis vi mener, at sådan adgang har været eller vil blive misbrugt.

overføre via, malware eller andet ondsindet kode eller forudse andet, der kan skade, deaktivere, overbelaste eller forringe Splitshift eller andre tilknyttede systemer (f.eks. “benægtelse af service” -angreb eller styring af sidegengivelse eller andet Splitshift-funktionalitet).

Bemærk også at Splitshift ikke er rettet mod børn, der er under 13 år, så

hvis du er under 13 år, har du ikke tilladelse til at åbne eller anvende tjenesten/platformen.

Vores ansvar og din feedback 

Splitshift kan automatisk opdatere teknologier til at registrere børneporno

eller andet ulovligt materiale, som vi med rimelighed vurderer, kan skade Splitshift, vores brugere eller tredjepart.

Vi kan (men er ikke forpligtet til) fjerne eller begrænse adgang til dine data eller inddrage dette, hvis vi mener, at det overtræder denne politik omkring acceptabel brug og din organisations virksomhedsaftale med Splitshift. Splitshift vil give dig eller din organisation rimeligt varsel om lignende handlinger, medmindre det forbudt og i strid med lovgivning.

Du er altid velkommen til at komme med feedback om Splitshift, men bemærk, at vi kan gøre brug af dine kommentarer, eller foreslå formularer omkring forpligtelse eller kompensation til dig.

Ikrafttrædelsesdato: 25. maj 2020